فایل های صوتی :
961110-حقیقت دین اسلام و تحریف آن-جلسه اول.mp3
961111-حقیقت دین اسلام و تحریف آن-جلسه دوم.mp3
جلسه اول
توطئه ای علیه حقیقت دین اسلام
برای شناخت حقیقتی مثل دین اصلی ترین راه مطالعه ی مطالب مربوط به آن است. مطالبی که عموماً در منابع تاریخی وجود دارد. آفتی که همیشه همراه تاریخ بوده و هست تحریف می باشد. تحریف به دو حالت باعث انحراف در شناخت یک مطلب، و در موضوع مورد نظر ما دین، می شود. یکی از آن جهت که پایه شناخت را دچار انحراف و اشتباه می کند و دیگری اینکه خود تحریف به وجود آمده در اصول یک حقیقت مثل دین باعث تغییر ماهیت و ذات آن شده و در واقع از زمان به وجود آمدن این تحریف افرادی که با آن حقیقت مواجه می شوند در واقع با پوسته ای شبیه به آنچه که در ابتدا معرفی شده است رو به رو می شوند و سایر مطالب و معارف ذیل آن در واقع کاملا متفاوت و جدید می باشد و ارتباطی به ذات و هسته ی اولیه ی آن ندارد. به عنوان مثال کسی اگر بخواهد با مطالعه به شناخت دین اسلام بپردازد اگر چه می تواند با دقت و جستجوی صحیح به منابع تحریف نشده دست پیدا کند ولی آنچه را که در همین منابع مطالعه می کند مربوط می شود به وقایع و اتفاقاتی که خود آنها ذات دین را مورد تحریف قرار داده اند و هدفشان ایجاد انحراف در دین بوده است؛ مثلاً خواندن آنچه که در سال ۶۱ هجری قمری در کربلا گذشته است این مطلب را بیان می کند که سپاهیانی از مسلمانان، در حدود ۳۰ هزار نفر در راه خدا و برای تقرب به او امام حسین علیه السلام و یارانش را کشتند و سر از بدن مبارک آن حضرت جدا نمودند. ولی آیا این اتفاق بیان می کند که اسلام و مسلمان واقعی چگونه و چه کسی است ؟ و تفاوت آن افراد با معیار درست و الهی دین اسلام تا به چه حد در تضاد بوده است ؟
اصلی ترین نکته در تحریف حقیقت دین
از اصلی ترین مطالبی که در همان ابتدا برای ایجاد انحراف در دین، و یا به عبارت بهتر دین سازی، اتفاق افتاد این بود که با تمام قوا و به هر شکل و فعلی که شد سعی بر این داشتند که این مطلب را القا کنند که اهل بیت علیهم السلام هیچ فضیلت و برتری نسبت به سایرین ندارند و مثل سایرین می باشند. در حالی که در زمان حیات پیامبر صلی الله علیه و آله به صراحت توسط آن حضرت برتری این بزرگوران بیان شده است و حتی آن حضرت در پایان عمر مبارکشان می فرمایند دو چیز را نزد شما به یادگار می گذارم که به وسیله تمسک به آنها گمراه نخواهید شد قرآن و اهل بیت علیهم السلام(عترت پیامبر صلی الله علیه و آله).
سعی در تفهیم و نهادینه کردن این مطلب(عدم افضل بودن اهل بیت علیهم السلام) از آن رو بود که در قدم های بعدی زمانی که می خواهند زمام امور دین را به دست بگیرند(غصب کنند) دیگر مانعی به عنوان مشروعیت و تناسب جایگاهی برایشان وجود نداشته باشد تا به راحتی بتوانند ضمام امور را به دست بگیرند و در ادامه حتی نسبت به اصلاح و تغییر امور نیز اقدام کنند.
جلسه دوم
آفتی دیگر در مسیر معرفت پیدا کردن نسبت به دین
پیش تر در مورد آفت تحریف در طول زمان و تاریخ به عنوان آفتی در شناخت حقیقت دین صحبت شد. حال می خواهیم عامل دیگری را نیز که آن نیز باعث ایجاد انحراف در کسب معارف دینی می شود معرفی کنیم. آفتی که می خواهیم از آن سخن بگوییم این است که امروزه برای کسب معارف دینی این رفتار در حال رایج شدن و ازدیاد است که متون و مطالب موجود در این حوزه را همانند کتب ادبی و علمی به ورطه ی تحلیل و تجزیه می کشانند؛ به این معنی که به عنوان مثال در برخورد با یک آیه از قرآن لغات آن را تک به تک در لغت نامه معنی می کنند و با توجه به تعدد معانی و تناسب معنی هریک از لغات با سایر لغات موجود در آن آیه احتمالاتی را در رابطه با معنی و تفسیر آن آیه ارائه می دهند بی آنکه توجه داشته باشند این کتاب و آیات مخاطبی داشته است که علم این کتاب نزد اوست و او تنها مرجعی است که می توان به وسیله ی او به معرفت صحیح و کامل این کتاب اشراف پیدا کرد و آن هم کسی نیست جز اهل بیت علیهم السلام.
دیدگاه خود را بنویسید